La Companyia Teatre Micalet representarà per última volta la que ja s’ha convertit en un clàssic nadalenc, ‘Nadal a casa els Cupiello’. La versió valenciana de l’original ‘Natale in casa Cupiello’ dirigida per Joan Peris, desenvolupa els embolics de la família Cupiello, la que podria ser el reflex de qualsevol família valenciana. La peça s’ha representat durant sis temporades assolint un gran èxit entre la crítica i el públic. Aquest 2022, del 21 de desembre al 8 de gener, l’escenari del Teatre Micalet es converteix, de nou, en la casa dels Cupiello.

La comèdia, que es va estrenar al Teatre Micalet l’any 2017 i des d’aquest moment protagonitza la programació nadalenca, és una obra original del gran dramaturg italià Eduardo de Filippo escrita el 1931 i que tradicionalment es representa a Nàpols cada any per Nadal.

Josep M. Casany -qui va rebre el Premi de les Arts Escèniques Valencianes a Millor Actor pel seu paper de Luca Cupiello- Pilar Almeria, Bruno Tamarit, Ximo Solano i Carla Almeria, donaran vida de nou als membres de la “peculiar” família. Miguel Seguí, Diego Ramírez, Laura Sanchis i Héctor Fuster completaran l’elenc d’aquesta comèdia plena de malentesos i embolics.

La Companyia Teatre Micalet ha convertit aquesta representació teatral en una de les cites nadalenques de referència per als valencians i les valencianes, que ha il·lusionat i ha fet riure al públic al llarg d’aquests anys. A més, aquest any se celebrarà la nit de Cap d’Any en una funció especial que tindrà lloc el 31 de desembre a les 23 hores

Sis temporades després ‘Nadal a casa els Cupiello’ dirà adeu al Teatre Micalet. Per l’obra han passat un munt d’actors i actrius que han fet d’aquesta peça un esdeveniment especial i identitari de la Companyia Teatre Micalet. En paraules de Pilar AlmeriaNadal a casa els Cupiello ha estat una de les millors experiències teatrals de la meua vida. El sentiment de companyia, de troupe, ha sigut una vivència emocionant. Sincerament, trobaré a faltar fer els Cupiello quan arriba Nadal”

Les entrades i els horaris per a ‘Nadal a casa els Cupiello’ es poden consultar a la pàgina web oficial del Teatre Micalet.