El Teatre Micalet conclou la temporada 2021-2022 amb l’actuació de Tomàs de los Santos que tindrà lloc el diumenge 26 de juny a les 20:00 hores. En aquesta ocasió, el cantautor valencià portarà al directe ‘La rosa als llavis’ (2021, Bureo), el seu tercer i últim treball discogràfic, que li va valdre el premi Ovidi 2021 al millor disc de cançó d’autor.

Aquest projecte, nascut de la col·laboració entre De los Santos i l’actriu i directora teatral Elsa Tronchoni, es tracta d’un recull de cançons i rapsòdies basades en el poema homònim de Joan Salvat Papasseit, un autor que De los Santos qualifica d’ “extraordinari i compromés amb la seua cultura”.

‘La rosa als llavis’ torna ara a la sala de Guillem de Castro amb una posada en escena “actualitzada” per la incorporació a la banda de Jesús Barranco i Bea Albert. “Les cançons han crescut molt. Veníem acompanyats del talent d’Isabella Làuzara a les cordes, però la incorporació de Jesús ha sigut molt important respecte de l’ordre i el criteri al disc i Bea ha obert una altra dimensió des de la percussió. Té una sensibilitat molt peculiar”, conclou Tomàs.