La Companyia Teatre Micalet presenta, del 28 d’octubre al 28 de novembreLes tres germanes, un text del dramaturg rus Anton Txèkhov que, dirigit per Joan Perisreflexiona al voltant de la condició humana, la persecució dels somnis i il·lusions i el sentit de viure.

“En Les tres germanes trobem la il·lusió de complir els somnis i les ganes de transcendir i, malgrat no aconseguir-ho, preval la lluita per seguir vivint, per seguir sent”, assenyala Peris, director de la proposta, per explicar els motius que han portat la companyia a triar aquest espectacle com la seua 35a producció pròpia.


El Micalet ha confeccionat un repartiment que reuneix a figures consolidades de l’escena valenciana i a actors i actrius joves amb l’afany d’explorar noves sinergies. Un elenc conformat per Pilar Almeria, Pepa Juan, Laura Romero, Laura Sanchis, Enric Juezas, Toni Agustí, Guille Zavala, Bruno Tamarit, Héctor Fuster, Miguel Seguí i Isabel Requena, serà l'encarregat de donar vida als personatges ideats per Thèkhov.


La peça del dramaturg rus, adaptada al valencià per Juli Disla, narra la història d’Olga, Maixa i Irina, les germanes Pròzorov, tres òrfenes atrapades en una ciutat russa de província on es troba designada una guarnició de brigada d’artilleria, únic estímul vital en un escenari inert i apàtic. L’esperança de tornar a Moscou, la seua ciutat natal, s’ha establit com l’objectiu principal de la família Pròzorov, qui s’agarra a aquest anhel com a última manera d’aconseguir una vida plena.