Aquesta setmana, el Teatre Micalet acollirà ‘Els dies mentits’, proposta de Flyhard Produccions, escrita i dirigida per Marta Aran que reflexiona al voltant del plaer sexual i l’anorgàsmia. La peça, guanyadora del Premi Max 2020 a la millor autoria revelació, romandrà el cartell els dies 1 i 2 d’octubre.

El monòleg, confeccionat per Marta Aran a través de testimonis reals i anònims i la seua mateixa experiència, ens presenta la història d’una dona, interpretada per Lara Salvador, que ha decidit sincerar-se per primera vegada sobre una mentida oculta durant 15 anys. 

‘Els dies mentits’ és un calendari de totes aquestes mentides i tabús que planegen al voltant del món del sexe per convidar a la reflexió sobre una societat on cal tindre una sexualitat plena per poder sentir-se integrats.

D’altra banda, la vesprada del diumenge 3 d’octubre, el Micalet oferirà ‘Preludio’, una peça de dansa contemporània d’EntreTantos Dansa coreografiada i dirigida per José Lis. La proposta, inspirada en ballet ‘La siesta de un fauno’, creat per Nijinsky en 1912, travessa diferents tipus de relacions personals basades en l’amor, recorrent des de les relacions monògames fins a les més poliamoroses.