Sagunt a Escena inaugura la seua XXXVII edició de l’any 2020 amb dos espectacles gratuïts del molt diferent caràcter. Del 4 d'agost al 5 de setembre Sagunt serà un any més referent en les arts escèniques. Una cita única a la que no podeu faltar.

A les 20 hores a la Glorieta el grup teatral "La fam" presentarà el seu treball “The Wolves” un espectacle amb música en directe on quatre brokers de Wall Street recorren els carrers a ritme de funky i on exerciran una peculiar jornada . El virtuosisme dels xanquers, els moviments coreogràfics i les accions a ritme de bateria composen un espectacle de carrer  que convertirà l’espectador en la seua millor presa.

Continua esta jornada inaugural amb l’actuació a les 21.30 hores a la Pujada al Castell del pianista Jorge Tabarés amb un concert que és un homenatge a una de les pianistes més importants del segle XX, Alicia de Larrocha, i al mateix temps presentar el CD Tribute to Alicia –publicat per KNS Classical- junt amb una obra inèdita de la mateixa Alicia. El concert inclou també un cicle de cançons sobre poemes de Rubén Darío compost per a esta actuació a Sagunt a Escena per Jorge Tabarés e interpretat per Cristina Laia.



Fotos via Institut Valencià de Cultura.