Del 9 al 12 novembre al Teatre Principal de València, Lluís Homar t'espera amb l'obra TERRA BAIXA, un clàssic universal d'Àngel Guimera.

Un espectacle on Lluís Homar interpreta tots els papers del clàssic de Guimerà, dirigit per Pau Miró i la música de Silvia Pérez Cruz. TERRA BAIXA ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida. Després de fer l’obra de Guimerà als 16 anys va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar al 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver.

Ara Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari: ja no tan sols l’ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó també la Marta i fins i tot l’amo Sebastià, és a dir, la Caputxeta i el Llop alhora. Pau Miró concentra en un actor la universalitat del clàssic català.


Us oferim l'entrevista que hem tingut amb l'actor hui mateix a la roda de premsa al Teatre Principal de València. 4 úniques funcions, del 9 al 12 de novembre. I el dissabte a les 18:00h coloqui obert amb el públic per a parlar del procès creatiu i de la seua trajectòria.

ENTREVISTA A ESCENA VALENCIA AMB LLUÍS HOMAR:


Fitxa artística: TERRA BAIXA D’Àngel Guimerà

Direcció: Pau Miró

Adjunt a la direcció: Oscar Valsecchi

Adaptació: Pau Miró i Lluís Homar

Intèrpret: Lluís Homar

Escenografia i vestuari: Lluc Castells

Composició musical: Sílvia Pérez Cruz

Il·luminació: Xavier Albertí

So: Damien Bazin

Producció: Temporada Alta 2014 / El Canal i Lluís Homar