El día 8 de junio el Centro Teatral Escalante presenta las Muestras de Fin de Curso de los alumnos de Primero y Segundo de su Escuela. Ambas representaciones han sido dirigidas por Carles Rosselló, actor y director teatral.

---

1er Curs- 20:00 h.
QÜESTIÓ DE SER

Qüestió de ser, no de paréixer. Alguns pareixen el que són, altres no són el que pareixen. Presenciem un joc d'aparences en què el que és, no sempre és el que pareix. On esta la veritat? En el que veiem o en el que creiem veure?

2on Curs - 21:00 h.
SI LES PEDRES PARLAREN

El drama dels personatges és com el drama de les persones, però fet art. Construïm personatges, els creem i els escoltem arribant fins al fons de nosaltres mateixos, fins al fons de nostres arrels, a eixe lloc en què, si guardem silenci, descobrim que fins i tot les pedres parlen.

---

Será una muestra abierta y la entrada es libre. El próximo martes día 8 junio a partir de las 20:00 comienzan las Muestras de Final de Curso de la Escuela Escalante. ¡No os las perdáis!

Por su parte, la Muestra Final de Carrera será los días 11 y 12 de junio a las 22:30. Los alumnos de tercero representarán la obra "Gossos de Llum", basada en un texto de Beckett, y dirigida por Paco Zarzoso, actor y dramaturgo valenciano.

Artículo: Juan Pablo Sánchez.
Vía Foto: Centro Teatral Escalante.