L'espectacle pioner en valencià que mostra tota la versatilitat creativa vinculada als artistes valencians que treballen contingut LGTBIQ+ arriba al Teatre Micalet de València'Riures fora de l'armari' és el nom que pren el 'Stand Out Comedy' de Riures en Valencià.

El segell de comèdia "Riures" ha desenvolupat un espectacle a on es barregen monòlegs còmics amb contingut LGTBIQ+ en valencià i la disciplina artística del “Drag Queen” amb les dues presentadores més carismàtiques de la terreta les Germanes PintoresqueFerrxn i Pam Demia. Junt amb aquestes, Sil de Castro -còmica en el canal Comedy Central i cabaretera habitual del Molino de Barcelona- i el creatiu multisdisciplinari Lluís Mosquera, pujaran a l'escenari del Teatre Micalet amb una proposta que barreja comèdia, música, cabaret i drag. 


Després d'haver estat en gira la temporada passada per alguns pobles valencians com són 
Canals, Banyeres de Mariola, Gandia o Benigànim, l'espectacle interdisciplinari -que naix de l'activisme el cabaret i l’humor, de la necessitat d’unir la lluita del col·lectiu i la lluita per la ruralitat i la nostra cultura-, hi serà a la sala valenciana la vetllada del 25 de febrer a les 22.30 hores. Les entrades es poden comprar a la web oficial del Teatre Micalet o bé a taquilla una hora abans de l'espectacle.