L'espectacle pioner en valencià que mostra tota la versatilitat creativa vinculada als artistes valencians que treballen contingut LGTBIQ+ arriba al Teatre Micalet de València'Riures fora de l'armari' Ã©s el nom que pren el 'Stand Out Comedy' de Riures en Valencià.

El segell de comèdia "Riures" ha desenvolupat un espectacle a on es barregen monòlegs còmics amb contingut LGTBIQ+ en valencià i la disciplina artística del “Drag Queen” amb les dues presentadores més carismàtiques de la terreta les Germanes PintoresqueFerrxn i Pam Demia. Junt amb aquestes, Sil de Castro -còmica en el canal Comedy Central i cabaretera habitual del Molino de Barcelona- i el creatiu multisdisciplinari Lluís Mosquera, pujaran a l'escenari del Teatre Micalet amb una proposta que barreja comèdia, música, cabaret i drag. 


Després d'haver estat en gira la temporada passada per alguns pobles valencians com són 
Canals, Banyeres de Mariola, Gandia o Benigànim, l'espectacle interdisciplinari -que naix de l'activisme el cabaret i l’humor, de la necessitat d’unir la lluita del col·lectiu i la lluita per la ruralitat i la nostra cultura-, hi serà a la sala valenciana la vetllada del 25 de febrer a les 22.30 hores. Les entrades es poden comprar a la web oficial del Teatre Micalet o bé a taquilla una hora abans de l'espectacle.