La companyia La Canadiense amb la col·laboració d'Atirohecho aprofita alguns fets que s'han donat al llarg de la història a Espanya de manipulació mediàtica i com aquests han generat empremta en l'inconscient col·lectiu. Del 2 al 5 de juny estrena en Espai Inestable.

"VENEZUELA" no parla de Venezuela. "VENEZUELA" és una crítica oberta als mitjans de comunicació; mitjans de producció de cultura, informatius i educatius, i dels mecanismes que s’utilitzen per a controlar e influenciar a la opinió pública imposant un discurs hegemònic dins la població.

Posant en marxa les 10 estratègies de manipulació mediàtica de Noam Chomsky i Desinformació de Pascual Serrano, els intèrprets viatjaran junt al públic per aquest recorregut mediàtic.


Perque, a tú què et ve al cap quan escoltes "VENEZUELA"?
Per què eixa Venezuela té els mateixos colors que l’antic logo d’Antena 3 i 
Sálvame?

La Canadiense aposta per una peça multidisciplinar propera a la forma d’Atirohecho en la que es juga amb diferents llenguatges escènics (teatre físic i textual, música en directe, audiovisual) en un context d’arts vives amb l’exageració i la sàtira com a mecanisme d’aproximació a la realitat.


FITXA TÈCNICA:

Creació: Col·lectiva

Dramatúrgia: Col·lectiva
Assessorament dramatúrgic: Rafa Segura
Direcció escènica: Carla Chillida
Direcció tècnica: Manuel Climent
Intèrprets: Hu Zhao, Arantxa Cortés, Carmen Asecas, Rubén Cerdá-Bacete, Francesc Romeu i Marc Estrellat
Música en directe: Col·lectiva
Il·luminació: Carla Chillida
Producció executiva: Manuel Climent
Escenografia: David Van Der Hofstadt
Assessorament de moviment: Paula Romero

Vestuari: La Mil·liciana


Entrades: VENEÇUELA (espacioinestable.com)