N.P. | Cashalada Cia s’instal·larà aquesta setmana al Teatre Micalet per presentar ‘Divina Aberració’, una proposta de teatre musical que reflexiona sobre la debilitat humana i els fonaments sobre els quals està construïda la societat actual. L’obra, creada per Noèlia Pérez i dirigida per Joan Font, romandrà en cartell des del dimecres 6 d’octubre i fins al diumenge 17.

En aquesta peça, Noèlia Pérez i Josep Zapater faran ús de tots els instruments que tinguen a prop de les seues mans per donar vida a un espectacle-concert que, envoltat musicalment per la figura de David Bowie i el pop espanyol de la dècada dels 80, trencarà amb la simbologia d’Adam i Eva inoculada en la població des del naixement.

‘Hetero no futbolero’, ‘Dilema’ o ‘No más coronas’ seran algunes de les cançons que es juxtaposaran amb himnes com ‘Amazing Grace’, interpretat històricament per Elvis Presley o Aretha Franklin, per generar moments musicals i dramatúrgics carregats de gamberrisme i bellesa.

“Divina Aberració és un viatge subversiu i són textos sobre com abraçar els nostres pecats, misèries, i sobre com som capaços de riure’ns fins del moment en el qual el paper del WC passa a ser el ben més apreciat”, asseguren des de Cashalada.

Aquesta peça serà també l’última proposta en actuar a la sala de Guillem de Castro abans de l’estrena, el 28 d'octubre, de ‘Les tres germanes’, obra del dramaturg rus Anton Txèkhov, que, dirigida per Joan Peris, significarà la 35a producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet.