N.P. | Cashalada Cia s’instal·larĆ  aquesta setmana al Teatre Micalet per presentar ‘Divina AberraciĆ³’, una proposta de teatre musical que reflexiona sobre la debilitat humana i els fonaments sobre els quals estĆ  construĆÆda la societat actual. L’obra, creada per NoĆØlia PĆ©rez i dirigida per Joan Font, romandrĆ  en cartell des del dimecres 6 d’octubre i fins al diumenge 17.

En aquesta peƧa, NoĆØlia PĆ©rez i Josep Zapater faran Ćŗs de tots els instruments que tinguen a prop de les seues mans per donar vida a un espectacle-concert que, envoltat musicalment per la figura de David Bowie i el pop espanyol de la dĆØcada dels 80, trencarĆ  amb la simbologia d’Adam i Eva inoculada en la poblaciĆ³ des del naixement.

‘Hetero no futbolero’, ‘Dilema’ o ‘No mĆ”s coronas’ seran algunes de les canƧons que es juxtaposaran amb himnes com ‘Amazing Grace’, interpretat histĆ²ricament per Elvis Presley o Aretha Franklin, per generar moments musicals i dramatĆŗrgics carregats de gamberrisme i bellesa.

“Divina AberraciĆ³ Ć©s un viatge subversiu i sĆ³n textos sobre com abraƧar els nostres pecats, misĆØries, i sobre com som capaƧos de riure’ns fins del moment en el qual el paper del WC passa a ser el ben mĆ©s apreciat”, asseguren des de Cashalada.

Aquesta peƧa serĆ  tambĆ© l’Ćŗltima proposta en actuar a la sala de Guillem de Castro abans de l’estrena, el 28 d'octubre, de ‘Les tres germanes’, obra del dramaturg rus Anton TxĆØkhov, que, dirigida per Joan Peris, significarĆ  la 35a producciĆ³ prĆ²pia de la Companyia Teatre Micalet.