Pepa Cases, coneguda com La Pepa en la seua faceta musical, presenta el seu nou disc, ‘III’ (Bureo Músiques, 2021) al Teatre Micalet aquest diumenge. Acompanyada d’Hèctor Tirado i Dario Díaz, el concert comença a les 19:00 h i comptarà amb la presència d’altres artistes com ara Mireia Vives, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano. Ací es poden aconseguir les entrades. A més a més, La Pepa i el Teatre Micalet han llançat un sorteig de tres entrades dobles per poder assistir al concert a través de la xarxa social Instagram que acabarà el pròxim 23 de setembre a les 18.00 h.

Per tal de saber què cal fer per a poder participar-ne, punxa ací. Després del seu concert de presentació a l’Auditori de Castelló i de la gira que ha encetat per diferents pobles i festivals del País Valencià en format trio, La Pepa visita la capital del territori valencià per mostrar els seus nous temes però acompanyada per segona vegada per aquestes i aquests reconeguts artistes. 

El nou disc de La Pepa és un disc amb cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita, la terra… El treball de l’artista està ja a la venda i amb l’adquisició de cada disc, 1 euro es destinarà a AACC Ayuda Callejeros, una protectora de gats al carrer.  Així mateix, aquest nou projecte discogràfic en valencià de La Pepa naix després dels seus altres treballs musicals: Mi otra yo (Bureo Músiques, 2013) i En mi idioma (2008).

Entrades: PEPA CASES CONCERT PRESENTACIÓ DISC III - Teatre Micalet