Pepa Cases presenta el DISC III al Teatre Micalet

Pepa Cases, coneguda com La Pepa en la seua faceta musical, presenta el seu nou disc, ‘III’ (Bureo Músiques, 2021) al Teatre Micalet aquest diumenge. Acompanyada d’Hèctor Tirado i Dario Díaz, el concert comença a les 19:00 h i comptarà amb la presència d’altres artistes com ara Mireia Vives, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano. Ací es poden aconseguir les entrades. A més a més, La Pepa i el Teatre Micalet han llançat un sorteig de tres entrades dobles per poder assistir al concert a través de la xarxa social Instagram que acabarà el pròxim 23 de setembre a les 18.00 h.

Per tal de saber què cal fer per a poder participar-ne, punxa ací. Després del seu concert de presentació a l’Auditori de Castelló i de la gira que ha encetat per diferents pobles i festivals del País Valencià en format trio, La Pepa visita la capital del territori valencià per mostrar els seus nous temes però acompanyada per segona vegada per aquestes i aquests reconeguts artistes. 

El nou disc de La Pepa és un disc amb cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita, la terra… El treball de l’artista està ja a la venda i amb l’adquisició de cada disc, 1 euro es destinarà a AACC Ayuda Callejeros, una protectora de gats al carrer.  Així mateix, aquest nou projecte discogràfic en valencià de La Pepa naix després dels seus altres treballs musicals: Mi otra yo (Bureo Músiques, 2013) i En mi idioma (2008).

Entrades: PEPA CASES CONCERT PRESENTACIÓ DISC III - Teatre Micalet

Publicar un comentario

0 Comentarios

Comentarios