Aquest cap de setmana, Teatre Corrent estrena a la Sala Off “DJ”, una obra basada en “Play” del dramaturg valencià Paco Romeu (Premi Ciutat de València Eduard Escalante de Teatre en Valencià). En ella, l'espectador assistirà des de les butaques a la inquietant i confusa relació dels protagonistes, Diana i Noel, i experimentarà com a través de l'art, un creador pot aplicar la tècnica de la seua disciplina per a fer front a la realitat del dia a dia.

En aquest cas, l'art de la DJ protagonista es converteix en la seua taula de salvació enfront del sòrdid abisme familiar en el qual es veu embolicada al costat del seu company en aquesta història.

Sota la direcció d'Eva Zapico, Inma Ruiz i Pep Laza repeteixen com a parella artística després del seu pas anterior per la Sala Off amb “Xin” (també amb text de Romeu). En aquesta nova proposta, el ritme present de la pròpia obra tant en el text com en la interpretació, atraparà a l'espectador fent honor al nom d'aquesta.

“DJ” forma part del ventall de residències que acull aquesta temporada la sala valenciana, emmarcada, en aquest cas, dins de Graners de Creació (convertint-se, després de “OK Boomer!” d'Aurora Diago, en la segona proposta del programa construïda enguany en les seues instal·lacions).

Aquesta nova creació de Teatre Corrent podrà gaudir-se a la Sala Off els caps de setmana des del 19 de febrer fins al 6 de març a les 19h.

Més informació i compra d'entrades en www.offvalencia.com