TORNA EL TEATRAM FESTIVAL DE PICASSENT
L'EMT Picassent ,un any més, es suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre

Després de l’èxit aconseguit a les seues dos primeres edicions; L’EMT Picassent – El Galliner un any més es suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre amb la tercera edició de la TEATRAM SESION. El cap de setmana del 25 al 28 de Març de 2010 podràs gaudir a la Casa de Cultura de Picassent del festival de teatre i diverses disciplines artístiques.

Programació Teatram Festival:

Tallers
Taller d’iniciació a l’acrobàcia per Alba Blanco, actriu i acròbata
Dissabte 20 i diumenge 21 de març
Horari: 10 a 14 h
Preu:
Participants de la Teatram Session i alumnes de la EMT de Picassent: 10 €
Resta de participants: 15 €

Taller de veu impartit per Jesús Muñoz, actor de la companyia “El pont flotant”
Del dilluns 22 al dijous 25 de març.
Horari: de 19.30 a 22h.
Preu:
Participants de la Teatram Session i alumnes de la EMT de Picassent: 10 €
Resta de participants: 15 €

Classes magistrals
Classe Magistral de Jaume Policarpo. Actor, escriptor i director teatral. Fundador i director de la companyia Bambalina.
Divendres 26 de març
19:30

Conferències – COL·LOQUIS
“Teatre i educació” amb Xavi Villaplana
Dijous 25 de març
17:30

Espectacles
PURNA TEATRE-PAU BLANCO “Coses de Pau”
Dijous 25 de març a les 22:30. 3€
Actor: Pau Blanco
Després de dos espectacles en què es criticaven diverses situacions, t’adones que res no ha canviat, tot continua igual. Aleshores..., que collons!!! Continuarem contant el mateix.Un pupurri divertit que sempre pot tindre alguna sorpresa.... i és que són "Coses de Pau", on tu de segur que també tens coses per a opinar. Compte! Igual Pau et pregunta!

BAMABALINA TEATRE “Carmen”
Divendres 26 de març a les 22:30. 5€
Direcció i text: Jaume Policarpo Interpretació: David Durán, Merce Tienda, Josep Mª Zapater.
Deixa’t portar, d’acord? Situa’t a prop del cor, en la seua cara més oculta. VENTALL. Ara pensa en l’amor. Aquell que fa bullir la sang. Aquell que obri una escletxa als teus peus. Aquell que anul·la la teua voluntat. Aquell que t’arrossega a la perdició. TRABUC. Què, collons, et passa? No és amor, l’has superat, has caigut més enllà. CLAVELL. Els seus ulls negres t’han atrapat, el balanceig dels seus malucs, els pits agitats. EGUA. Què té eixa dona? És lliure, pura i salvatge. Què sent eixa dona? MISTERI. De ningú, ni tan sols teua. Mai. DOLOR. BOGERIA. MORT. CARMEN. Carmen és el seu nom. Sempre.

Teatram Session Entrada gratuïta
Dissabte 27 de març a les 20 hores. Entrada Gratuïta.
Les escoles de teatre, aficionats i amics de l’espectacle participen en aquesta gran marató de Teatre. Podrem gaudir de diverses disciplines artístiques amb la presència de programadors, directors, productors i gent de l'escena profesional valenciana.

EL CAU DE L'UNICORN "Eureka"
Diumenge 28 de març. 3€
Musical de titelles gegants i actors (amb llum negra) i amb olors ambientals (essències naturals), on utilitzant la fórmula de l'humor tendre, convidem l'espectador a seguir les peripècies d'un acriaturat i el seu avi mag. Amb ells podeu visualitzar hologrames amb històries del passat, viatjar al futur amb una màquina del temps i reflexionar sobre les actituds vitals dels personatges que apareixen en el seu periple ... Aprofundint especialment en el respecte a l'entorn i les addiccions (ja siguen físiques o psíquiques)